Published On: Dum, mart. 23rd, 2014

Sport Plus Braila medaliata la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar de badminton

sport plus braila onss badmintonVineri, 21 martie, in sala de sport a Liceului Nicolae Iorga a avut loc finala fazei judetele a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la badminton. Sportivii legitimati la Sport Plus Braila au ocupat toate locurile de pe podium. Locul I a fost ocupat de Eliasib Vlasceanu de la Scoala Gimnaziala "Radu Tudoran". Pe locul II s-a situat Mercan Alexandru de la Scoala Gimnaziala "Radu Tudoran", iar ultima treapta a podiumului a fost ocupata de Oprea Tudor de la Scoala Gimnaziala "Ion Creanga". Tot la baieti, o clasare importanta a avut si Oprescu Cosmin de la Scoala Gimnaziala "Mihu Dragomir", care a ocupat locul IV.

Si la fete podiumul a fost ocupat tot de sportivii de la Sport Plus Braila. Pe locul I s-a clasat Banica Sorina de la Scoala Ion Creanga, locul II a fost ocupat de Mihaiu Natalia de la Colegiul Nationala Ana Aslan iar ultima treapta a podiumului a fost ocupata de Sincan Mihaela de la Scoala din Tichilesti. Pozitia a IV-a din clasamentul fetelor a fost ocupata tot de o sportiva de la Sport Plus Braila, aceasta fiind ocupata de Gradianu Georgiana de la Scoala Mihu Dragomir.

Competitia s-a desfasurat pe trei faze, faza grupelor, cea eliminatorie si faza finala in grupe de cate 4, atat la baieti cat si la fete. La acest eveniment, care este la a doua editie in judetul nostru, au participat 42 de sportivi din 14 scoli.

Organzatorii acestui eveniment au fost Inspectoratul Scolar Judetean, Directia de Sport si Tineret Braila si CS Sport Plus Braila. Concurentii au fost premiati cu medalii iar la finalul competitiei, cofetaria Caramelo le-a oferit acestora si un tort

Comentarii

comentariu

About the Author

-