Published On: mie, Mar 12th, 2014

SOCANT! Un brailean s-a spanzurat impreuna cu propriul copil in varsta de 4 ani

Share This
Tags

Spanzurati movila  (3)-MARK* Tatal si-a strangulat copilul, apoi l-a folosit ca o contragreutate pentru a se spanzura si el * Imaginile terifiante l-au socat pe fratele celui ucis, care a i-a descoperit morti in casa *


UPDATE: Reporterii Infobraila au vorbit cu vecina familiei Datcu, o femeie trecuta de 80 de ani, care a declarat ca in aceasta dimineata, in jurul orei 10, Marcel Datcu a venit la ea pentru a-i cumpara paine. "Nu parea deloc suparat. S-a dus de a luat paine, mi-a adus paine, s-a dus la gradinita si de atunci nu mai stiu nimic", a povestit cuprinsa de groaza vecina.

Tragedie in comuna Movila Miresei. Un barbat in varsta de 36 de ani si-a luat viata astazi, la orele pranzului, impreuna cu propriul copil, in varsta de 4 ani. Acesta s-a spanzurat de grinda din sufragerie folosind doua franghii. Parintele isi tinea copilul in brate strangulandu-l cu o funie, cealalta fiind in jurul gatului sau.

Spanzurati movilaa  (1)Spanzurati movila 2 (1)Intreaga scena a fost descoperita de un alt copil al sotilor Datcu imaginile terifiante marcandu-l pe viata pe cel mic.

Sotii Florentina si Marcel Datcu aveau impreuna un copil, alti trei provenind din casatorii anterioare. Gestul necugetat al barbatului s-a produs la scurt timp dupa ce acesta si-a luat copilul de la gradinita si ajuns acasa.

Procuratura si Medicina Legala au ajuns la fata locului pentru a ridica trupurile celor doi. Din primele informatii se pare ca intre cei doi soti nu existau probleme care sa-l fi facut pe barbat sa recurga la acest gest. Acasa trebuie sa soseasca si fiica cea mare in varsta de 16 ani, care invata la un liceu din municipiu Braila.

Vom reveni cu amanunte!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-