Published On: mie, Mar 5th, 2014

SOCANT! O Braileanca a primit o bataie sora cu moartea in loc de martisor

646x404Este povestea trista a brailencei Mihaela B., in varsta de 46 de ani, care a ajuns in spital, dupa ce a fost snopita in bataie de cel care i-a jurat sa-i fie alaturi si la bine si la rau. Cadrele medicale care i-au tratat ranile brailencei au anuntat Inspectoratul Judetean de Politie despre cele intamplate.

‘‘La data de 4 martie, la orele 14:30, personalul din cadrul Spitalului Judetean Braila a sesizat la politie faptul ca la aceasta unitate medicala s-a prezentat o femeie care a declarat ca a fost agresata de sot. Politisti din cadrul Biroului Proximitate au stabilit in urma verificarilor efectuate ca in ziua de 03 martie, in jurul orelor 20:00, in timp ce se afla la domiciliul conjugal din municipiul Braila, B. Mihaela in varsta de 46 de ani a fost lovita cu pumnii si cu picioarele in zona capului de sotul ei, B. Viorel de 46 de ani’’, a precizat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Pentru brutalitatea de care dat dovada fata de sotia sa, barbatului agresiv i s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-