Published On: vin, Mar 28th, 2014

Simona Draghincesu vs Bianca Dragusanu « BOLNAVE DE BAGARE IN SEAMA pe 5000 de euro»

simona draghincescuSimona Draghincescu, un consilier local controversat, care pana mai ieri se declara independent, revine in forta odata cu candidatura din partea PDL la alegerile europarlamentare. Pe locul 19 pe lista, Draghincescu are si mai multa nevoie acum de mediatizare, pentru a dovedi pe 25 mai ca ii mai are pe cei 20.000 de braileni de partea ei. Comparata din acest punct de vedere cu celebra Bianca Dragusanu de presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, cele doua ar suferi de 'bagare in seama".

"Credeti ca noi ne stricam timpul cu astfel de preocupari? Avem lucruri mai importante de facut. Cine este Simona Draghincescu ca sa zic eu ceva? Dar in primul rand eu nu ma ocup de asa ceva. Pentru noi nu este periculoasa. Stiti ca e una Bianca Dragusanu daca ati auzit de ea, care e bolnava sa fie bagata in seama. Asta e boala ei, creeaza fel de fel de subiecte, lanseaza fel de fel de mesaje si de ipoteze din acestea ca sa o cheme la televizor, si daca vii mai ai 5000 de euro. Nu stiu daca e vreo legatura intrele ele, sunt amandoua femei", a precizat SEFUL CJ, in cadrul unei conferinte de presa.

Daca stam sa analizam la sange subiectul, ar fi unele deosebiri intre cele doua "dive". Diferenta de varsta dintre Draghincescu si partenerul sau politic, Alexandru Nazare, fiind mai mare decat in cazul Biancai si Victor Slav. Totodata, acest cuplu monden al Brailei, a oferit spre deliciul presei, mai multe ipostaze care arata relatia apropiata dintre ei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-