Published On: joi, Mar 13th, 2014

Simionescu despre viitorul prefect: “Ce incepe prost se termina si mai prost”

De aproape trei luni judetul Braila a ramas fara prefect dupa demiterea lui Gheorghi Obreja. Ultima propunere a Partidului Conservator este Vasilica Vilcu, doctor in economie.

Ieri in sedinta de Guvern, PC a facut aceasta propunere insa fara a fi consultat inainte si parerea autoritatilor locale.

"Asteptam sa apara numirea in Monitorul Oficial, ca si in cazului fostului prefect, Obreja s-a discutat despre numire si a aparut abia dupa trei saptamani in Monitor. Aceasta numire s-a facut la nivel national, normal era sa avem o discutie la nivel local si sa stabilim impreuna propunerile PC, sa vedem si noi persoanele respective", a precizat primarul Aurel Simionescu.

Reprosul edilului sef este acela ca cele doua partide PSD si PC nu s-au adunat la o masa ci au discutat prin intermediul presei locale.

In ceea ce priveste noul prefect, Vasilca Vilcu, primarul a declarat ca o cunoaste, insa "stiu ca-si face treaba la Finantele Publice, nu pot sa spun ca s-a remarcat cu ceva".

Modalitatea in care incepe aceasta situatie l-a determinat pe Aurel Simionescu sa recunoasca faptul ca : "ce incepe prost se termina si mai prost din punct de vedere al comunicarii, pentru PSD nu este in regula".

 Primarul Simionescu si presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu sunt suparati ca nu au fost consultati in numirea noului prefectului.

"Este pentru a  doua oara cand PC face acest lucru PSD-ului", a mai adaugat Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-