Published On: vin, Mar 21st, 2014

Silviu Radu s-a regasit politic: Il sustine pe Mihai Razvan Ungureanu. Cam repede!

Share This
Tags

radu silviuLa aproape o luna de la excluderea din PDL Braila, consilierul judetean Silviu Radu pare sa isi fi gasit un nou deziderat politic. Asa cum a obisnuit, alesul local a postat pe un site de socializare un mesaj prin care anunta ca il va sustine pe fostul premier Mihai Razvan Ungureanu la alegerile prezidentiale de la sfarsitul acestui an.

Desi spune clar ca nu doreste sa se inscrie in Partidul Forta Civica, Radu ii indeamna pe cunoscuti si pe cei care au incredere in el sa sustina "Proiectul Mihai Razvan Ungureanu, indiferent daca este la europarlamentare, prezidentiale."

"Vor urma acum probabil o groaza de analisti-scenaristi care vor incerca sa spuna ca vreau la un partid sau altul si de aceea fac aceste declaratii,pentru ei spun doar atat: NU MA INTERESEAZA PARTIDUL. (…) Pentru cei care au incredere in mine spun doar atat: Mihai Razvan Ungureanu este un Roman adevarat si merita toata sustinerea pentru a fi noul Presedinte al Romaniei", a precizat consilierul judetean.

Fostul secretar-general al PDL Braila sustine ca "Mihai Razvan Ungureanu este un Roman adevarat si merita toata sustinerea pentru a fi noul Presedinte al Romaniei".

Decizia excluderii lui Silviu Radu din randul democrat-liberalilor braileni a fost luata, pe data de 22 februarie a.c., in cadrul Comitetului de Coordonare Judetean cu 159 voturi "pentru" si 17 "impotriva".

Comentarii

comentariu

About the Author