Published On: sâm, Mar 29th, 2014

Silviu Radu: Draghincescu spunea in 2008 ca Simionescu e omul potrivit pentru functia de primar

Share This
Tags

Simionescu si DraghincescuConsilierul judetean Silviu Radu, exclus la sfarsitul lunii februarie 2014 din randul democrat-liberalilor, spune ca Simona Draghincescu, candidatul PDL Braila la alegerile europarlamentare, il sustinea in 2008 pe primarul Aurel Simionescu.

Pentru a proba cele afirmate, Radu a publicat pe un site de socializare un articol din presa locala, din data de 5 iunie 2008, care o citeaza pe Simona Draghincescu. Atunci, consilierul local democrat-liberal afirma ca il sprijina pe Aurel Simionescu pentru ca il considera "omul potrivit pentru functia de primar."

"Nu am semnat nici o adeziune la PSD, iar daca am declarat public ca il sprijin pe Aurel Simionescu este pentru ca eu il consider omul potrivit pentru functia de primar. Nu mi-a promis nimic in schimb, dar eu sint sigura ca nu-mi va face probleme daca va ajunge primar, pentru ca el sstie ce am facut si in piete, si in Oraselul Copiilor, si la Gradina Zoologica", sustinea Draghincescu in 2008.

Simona Draghincescu declara ca il sustine pe Simionescu, avind in vedere cele peste 5000 de voturi pe care le-a obtinut la alegerile locale din 1 iunie 2008.

La sfarsitul postarii pe site-ul de socializare, fostul secretar-general al PDL Braila se intreaba retoric: "Deci ? Concluzia ? Atunci sustinea Simionescu acum nu mai sustine?".

Comentarii

comentariu

About the Author

-