Published On: mie, Mar 5th, 2014

Se fura ca-n codru din fostul PAL!

Share This
Tags

jandarmi Marti, 4 martie, in jurul orei 13:00, trei barbati, "inarmati" cu mai multe rangi, dar si cu un carucior, spargeau un zid din caramizi, aflat la intrare in fostul PAL, fara sa le pese ca furau ca-n codru in miezul zilei.

Aflati in zona, reporterii Infobraila i-au zarit pe hoti si i-au intrebat de ce sustrag caramizi din fosta fabrica. Raspunsul a fost unul extrem de taios: "Plecat de aici sa nu va spargem capetele!". Vazand ca situatia poate degenera oricand, mai ales ca una dintre persoane, tatuata chiar si pe fata, a pus mana pe un topor, invartindu-l deasupra capului, am decis sa anuntam Jandarmeria.

Dupa cateva minute, un echipaj al Jandarmeriei a sosit la fata locului, insa doar unul dintre hoti a mai fost prins in fapt, chiar cand incarca caramizi in carucior. Acesta le-a spus oamenilor legii ca singur a demolat punctul de control de la intrarea in PAL, furand "pentru mancare".

Jandarmii l-au ridicat pe hot si l-au transportat la sediul institutiei, unde acesta a fost amendat, fiindu-i intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale. Reporterii Infobraila l-au intrebat pe barbat, chiar cand era scos din duba, cum de avea curaj sa fure in miezul zilei, acesta fiind extrem de recalcitrant.

Din nou, Ziarul Infobraila a dovedit in colaborarea cu Jandarmeria ca, atunci cand sunt sesizate, faptele ilicite pot fi si pedepsite, de aceea ii invitam pe toti braileni care sunt martorii unor astfel de situatii sa apeleze cu incredere la numarul unic de urgente 112.

Comentarii

comentariu

About the Author