Published On: Soare, Mar 30th, 2014

Scandal dupa derby-ul Dunarii de Jos. Conducerea Dunarea Galati a facut plangere penala importiva arbitrului Gaman

Cătălin George Găman.Derby-ul de la malul Dunarii, castigat cu greu de CF Braila ridica si acum, la zile bune dupa disputarea partidei, probleme. Daca fazele de atac au cam lipsit din aceasta partida, cartonasele galbele dar mai ales cele rosii au fost « fara numar ».

Arbitrul craiovean George Gaman a aratat, in partida dintre Dunarea Galati si CF Braila, de patru ori cartonasul rosu, trei dintre eliminari fiind din echipa gazda.

Presedintele clubului Dunarea Galati, Auras Brasoveanu, a anuntat ca gruparea pe care o conduce va depune o plangere penala in care va reclama maniera de arbitraj presupus discriminatorie de la meciul de pe teren propriu cu CF Braila.

In ultimul minut al reprizei, CF Braila a ramas in zece jucatori, Petean fiind eliminat pentru cumul de cartonase galbene. In partea a doua a jocului, Ursu a avut o intrare neglijenta in minutul 56, fiind taxat direct cu rosu. Au mai aparut alte doua eliminari la Dunarea, in minutul 82 Dragan pentru un presupus fault dur si Stelian Cucu pentru proteste si injurii.

Auras Brasoveanu, presedintele FCM Dunarea Galati, a declarat la finalul partidei cu CF Braila, pierduta de echipa sa, scor 0-1, ca va depune o plangere penala impotriva arbitrul central de la acest meci, craioveanul Catalin George Gaman.

„Aplicarea discriminatorie si excesiva a legilor jocului de catre acest arbitru, preplatit pentru o prestare de servicii, se numeste abuz in functie si in serviciu. Vom face plangere penala pentru asa ceva”, a declarat Brasoveanu.

Membru in Comtetul executiv, declarat Auras Braosveanu, va propune in urmatoarea sedinta a organismului ca toate partidele din esalonul secund sa fie inregistrate pentru a nu mai exista astfel de probleme.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-