Published On: mie, Mar 26th, 2014

‘‘Saltat’’ de politisti pentru ca i-a fost foame

POLITIEOamenii legii i-au intocmit dosar penal unui brailean care a furat dintr-un magazin alimentar doua batoane de salam. Fortat de situatia financiara precara pe care o are acasa, barbatul in varsta de 42 de ani a sustras semipreparatele din raftul magazinului, cel mai probabil din dorinta de a-si potoli foamea.

‘‘In data de 25 martie, la orele 16:45, ofiterul de serviciu de la Politia Municipiului Braila a fost sesizat, prin apelul de urgenta 112, de agentul de paza din cadrul unui magazin alimentar, situat pe strada Mihai Eminescu, cu privire  la faptul ca un barbat a sustras doua batoane de salam din incinta magazinului. Dupa primirea sesizarii, la fata locului s-au deplasat imediat politistii, care l-au identificat pe M. Virgil in varsta de 42 de ani, domiciliat in municipiu’’, a precizat inspector de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Oamenii legii au constatat ca batoanele de salam furate valorau 80. Cu stomacul gol, Virgil a fost condus la sediul politiei unde oamenii legii i-au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt.

Comentarii

comentariu

About the Author

-