Published On: joi, Mar 27th, 2014

Sabados merge mai departe. Si merge foarte bine

SabadosManagerii institutiilor publice de cultura din municipiului Braila au sustinut evaluarile anuale. Toti au obtinut rezultate satisfacatoare, cu medii peste 9.00, dar Lucian Sabados a obtinut nota cea mai mare.

In luna iunie a anului trecut, Sabados era numit la conducerea Teatrului Maria Filotti, dupa ce a condus Teatrul Toma Caragiu din Ploiesti.

Avand doar sapte luni la dispozitie pentru a demonstra de ce este capabil, Sabados s-a clasat deasupra sefilor Teatrului de Papusi si Casei de Cultura a municipiului.

In ceea ce priveste Teatrul Maria Filotti, noul director are planuri marete, precizand faptul ca respecta pas cu pas ceea ce si-a propus prin proiectul de management.

In ultima luna, in programul teatrului a aparut un nou proiect, ‘‘TMF independent’’, despre care Sabados a marturisit ca face parte din programul sau managerial ‘‘Lecţia de teatru’’, alaturi de ‘‘Divanele de la Maria Filotti’’.

Din comisia in fata caruia s-au prezentat sefii institutiilor de cultura din Braila au facut parte consilierul local din partea PNG, Ionel Alexandru, directorul Directiei de Cultura, Invatamant, Sport si Turism, Camelia Guşatu, si directorul adjunct al Liceului de Arta ‘‘Hariclea Darclee’’, Cornelia Conon.

Comentarii

comentariu

About the Author

-