Published On: mie, mart. 5th, 2014

Razvan Burleanu este noul presedinte al FRF

Razvan-BurleanuFederatia Romana de Fotbal are un nou presedinte, dupa 24 de ani. Razvan Burleanu a castigat alegerile pentru sefia FRF, reusind sa il invinga, in turul al doilea, pe contracandidatul sau, Vasile Avram. Numaratoarea voturilor a fost reluata de mai multe ori, din cauza unor nereguli. Scorul a fost de 113-58 in favoarea lui Burleanu.

Nascut la 1 iulie 1984, la Focsani, Razvan Burleanu este fiul fostului fotbalist al echipei FCM Bacau, Gheorghe Burleanu.

A practicat fotbalul in paralel cu arbitrajul, iar la 19 ani a decis sa renunte la sportul de performanta urmand cursurile Facultatii de Stiinte Politice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) din Bucuresti.

Razvan Burleanu a urmat de asemenea cursuri de specializare in domeniul politicilor si strategiilor de securitate la Universitatea Nationala de Aparare Carol I, Colegiul National de Aparare, definitivandu-si studiile prin sustinerea tezei de doctorat in cadrul SNSPA.

Din 2008, Burleanu este co-presedinte al Institutului European pentru Democratie Participativa – Qvorum.

In prezent se ocupa, din functia de presedinte, de Federatia Romana de Minifotbal, care reuneste peste 30.000 de jucatori si peste 2.000 de echipe din 37 de judete. In acelasi timp, el este din 2012 presedintele Federatei Europene de Minifotbal, for cu 29 de federatii nationale afiliate printre care se numara Anglia, Germania, Spania, Italia, Rusia, Polonia, Cehia, Grecia, Turcia si peste un milion de jucatori legitimati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-