Published On: Soare, Mar 23rd, 2014

Pugilistii braileni se intorc cu trei medalii acasa de la Cupa Romaniei

ghionea boxClubul Sportiv Municipal Braila a avut trei reprezentanti la Cupa Romaniei de box, seriori, care a avut loc in aceasta saptamana la Iasi.

Dragos Ghionea a fost singurul care a avut sansa sa dispute finala insa a avut un adversar mult prea. Pugilistul de la CSM Braila l-a intalnit in finala pe Mirel Jitaru de la SCM Bacau insa a pierdut cu 0-3 intalnirea cu bacauanul.

Antrenorul Gigi Moise este foarte multumit de prestatia celor trei pugilisti braileni, Visan, Pita si Dragos, la compentitia de la Iasi, pentru ca sportivii au aratat atitudine si dorinta de perfomanta. Chiar daca mai sunt unele lipsuri la pregatirea tactica si motivationala, aceste vor fi puse la punct pana la urmatoarea competitie oficiala.

Totalul acestei competitii se rezuma pentru sportivii Clubului Municipal Braila la doua medalii de bronz si una de argint, care este totusi o perfomanta avand in vedere ca sportivii braileni sunt la prima participare la o competitie oficiala dupa schimbarea categoriei de varsta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-