Published On: joi, Mar 13th, 2014

Primarul Simionescu, nemultumit de firmele de deszapezire din Braila

Aflat de doua ori sub atentionarea Codului Rosu de viscol si ninsori, municipiul Braila a avut de furca cu cantitatea mare de zapada cazuta in acest an. In conferinta de presa sustinuta astazi, primarul Aurel Simionescu si-a aratat nemultumirea fata calitatea serviciilor prestate de echipele care au asigurat deszapezirea in municipiu.

‘‘Nu vreau sa ii vad la fata, sa-si rezolve problemele. Eu le-am spus sa se uite peste toate observatiile care au fost facute, despre cum dormeau in cabinele utilajelor sau cum mergeau cu cupele ridicate pe sus’’, a precizat primarul Aurel Simionescu.

Costurile deszpazirii la Braila vor fi de aproximativ 52 de miliarde de lei vechi, asa cum edilul sef a informat, precizand ca suma nu este prea mare, avand in vederea cantitatea mare de zapada care a fost carata din cartierele marginase.

‘‘Costurile deszapezii la Braila se vor ridica la aproximativ 52 de miliarde le lei. Nu este vorba ca a costat prea mult comparativ cu judetul, pentru ca in municipiu s-a carat zapada din cartierele marginase, Brailita, Lacul Dulce sau Radu Negru. Nu vreau sa ma gandesc la proprietarii sutelor de case carora ar fi trebuit sa le dam caramizi, ciment si nisip, plus toata supararea ca le-a intrat apa in casa si le-a darmat’’, a adaugat edilul sef.

Pe raza municipiului nu au fost gospodarii afectate de apa rezultata in urma topirii zapezii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-