Published On: Soare, Mar 9th, 2014

Presedintele PP-DD a murit. Un infarct l-a rapus chiar de Ziua Femeii

adrian diconuPresedintele PPDD Timisoara, Ilie Bertea, care se afla la primul mandat de consilier judeţean, a murit, sambata seara, dupa ce a facut infarct în timpul petrecerii de 8 Martie a partidului.

Liderul PPDD Timis, deputatul Adrian Diaconu, a declarat ca Ilie Bertea, care era presedinte al PPDD Timisoara si consilier judetean, a decedat, sambata seara, in urma unui infarct, acestuia facandu-i-se rau in timpul petrecerii de 8 Martie organizata de partid.

"A murit Ilie Bertea la petrecerea de 8 Martie. Era sufletul petrecerii, ridica lumea la dans. El nu bea, nu fuma. Este socant, o tragedie pentru noi. L-au resuscitat medicii cam o ora, insa nu s-a mai putut face nimic", a spus Diaconu.

Ilie Bertea a lucrat 30 de ani in diferite structuri ale Ministerului de Interne si a detinut diferite functii de conducere, printre care si cea de comandat al Politiei Municipiului Timisoara, in perioada 1994 – 1997. Recent, Ilie Bertea a devenit si mediator. El urma sa candideze pentru un post de europarlamentar din partea PPDD.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-