Published On: joi, Mar 6th, 2014

Presedinte al Frantei mort in timp ce amanta ii facea sex oral. Gura tinerei l-a bagat in mormant

felix faure si amanta*S-a intamplat in anul 1899 cand presedintele Frantei, Felix Faure a murit intr-un mod putin spus inedit * Seful statului si-a dat ultima suflare in timp ce amanta sa ii facea sex oral * 

Povestea presedintelui “mort din dragoste” a incercat sa fie ascunsa de toata lumea. Multa vreme, presa franceza a facut tot posibilul sa nu prezinte adevarul: faptul ca Felix Faure a pierit la varsta de 58 ani in urma unui infarct produs de o felatie aplicata de amanta sa de 30 ani.

Partida de amor a avut loc chiar la Palatul Elysee

Dupa o zi obositoare de munca, seful statului si-a chemat amanta in birou. Inainte de momentul care avea sa-i aduca sfarsitul, francezul a luat pentru a-i creste apetitul sexual pilule intaritoare in doza dubla. Dupa producerea dramei, oficialitatile au incercat sa ascunda urmele scenei de amor, iar amantei i s-a oferit o suma de bani pentru a nu vorbi niciodata despre acest subiect.

Jurnalistii vremii au incercat sa musamalizeze acest subiect. Ei scriau ca presedintele a murit “epuizat in vreme ce se ocupa de afaceri”. Cum era de asteptat, oamenii nu au crezut stirea si de aici pana la debutul unor glume nu a mai fost decat un pas. Francezii se distrau pe cinste pe seama defunctului presedinte si a amantei sale.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-