Published On: lun, Mar 24th, 2014

Prefectul Brailei se vrea curtat

prefectJudetul Braila are un nou prefect de joi 13 febriarie. Incepand de a doua zi, Vasilica Valcu s-a instalat in fruntea judetului. In ciuda faptului ca a tinut sa precizeze ca este pregatita sa faca fata confruntarilor dar si indatoririlor pe care le presupune functia de prefect, Valcu vrea sa fie curtata de presedintele Consiliului Judetean si de primarul Brailei.

In cadrul conferintei de presa a PSD, presedintele Gheorghe Bunea Stancu a declarat ca era normal ca noul prefect sa se prezinte. De cealalta parte Valcu se apara si scoate la iveala latura feminina a persoanei care ocupa cel mai important scaun din judet.

‘‘In contextul actual, as fi fost onorata daca, atat presedintele Consiliului Judetean, cat si domnul primar ar fi avut amabilitatea si dorinta de a ma cunoaste si de a veni catre institutia prefectului unde eu mi-am inceput activitatea, chiar incepand de vineri (…) Dat fiind faptul ca sunt o persoana de sex feminin ma asteptam ca dansii sa ma onoreze cu aceasta prezenta si sa ma cunoasca asa cum au facut-o alti conducatori ai institutiilor publice pana la acest moment’’, a declarat prefectul Vasilica Valcu, in cadrul unei emisiuni.

Comentarii

comentariu

About the Author