Published On: mie, Mar 5th, 2014

PP-DD-istul Pavaloiu le ia apararea celor 8 mahari din fotbal, arestati

Share This
Tags

pavaloiu partieJudecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au hotarat marti soarta celor opt inculpati in dosarul transferurilor de fotbalisti – George Copos, Mihai Stoica, Gica Popescu, Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, Jean Padureanu si Gigi Netoiu – au fost condamnati, marti, la inchisoare cu executare.

Moise Guran a relatat pe site-ul biziday.ro intreaga poveste a lui Gica Popescu, din urma cu 25 de ani pana marti cand acesta a intrat in arest.

Intr-un comentariu lasat la textul lui Moise Guran, consilierul local PP-DD, Cosmin Pavaloiu le ia aparare celor 8 mahari din fotbalul romanesc, considerand ca atat Gigi Becali cat si Gica Popescu nu merita sa stea in inchisoare.

“Dragul meu Moise Guran, asta este doar razbunarea unei societati care e putreda de coruptie, de la mic la mare. Oameni precum Gigi Becali, Gica Popescu, au donat si au ajutat atata lume sunt inchisi, iar criminali si violatori sunt lasati in libertate! Nu America e tara tuturor posibilitatilor, ci Romania, tara in care non-valorile sunt promovate, coruptii sunt la putere si intelectualii mor de foame! Viva Romania !", a comentat alesul local.

Cosmin Pavaloiu a fost ales consilier local, in 2012, pe listele Partidului Poporului Dan-Diaconescu.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-