Published On: vin, Mar 21st, 2014

Politistii braileni premiati la Campionatul de minifotbal

vizitiu2Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din municipiu a fost gazda finalelor Campionatului de minifotbal, organizat de Inspectoratul de Politie Judetean Braila, cu prilejul sarbatoririi Zilei Politiei Romane.

Competitia s-a desfasurat in perioada 4- 19 martie si au participat 16 echipe, formate din peste 230 de politisti de la diferite structuri ale Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

‘‘La orele 14.30 a inceput finala mica, disputandu-si trofeul pentru locul al III-lea, echipa a doua a Serviciul de Actiuni Speciale si echipa Politiei orasului Faurei, acestia din urma fiind si castigatorii. La orele 15.30, in marea finala, echipa 1 a politistilor de la Serviciul de Actiuni Speciale au terminat meciul invingatori, in fata colegilor de la Politia Rurala. Asadar Locul I a fost castigat de  Echipa 1 a Serviciului de Actiuni Speciale (DPIR), Locul al II-lea de Echipa Politiei Rurale si Locul al III-lea l-a obtinut Politia orasului Faurei. La festivitatea de premiere au fost acordate diplome, machete si cupe echipelor care au urcat pe podium si celui mai bun jucator, celui mai bun portar si golgeter-ului campionatului care a marcat 12 goluri in cele 6 meciuri disputate pe parcursul desfasurarii campionatului si celui care a marcat cel mai frumos gol’’, a precizat inspector de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ BRaila.

Pana pe data de 22 martie se desfasoara si campionatele de sah, tenis de camp, tenis de masa si fotbal-tenis

Toate activitatile sportive au fost organizate si coordonate de agent sef principal Costea Jan, responsabil cu educatia fizica a politistilor braileni.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-