Published On: joi, Mar 27th, 2014

Nebun de gelozie, un puscarias le-a cerut prietenilor sai un SIM cu care sa-si verifice iubita

dupa-gratiiCa gelozia este o boala grea stim cu totii, dar sa-ti verifici partenara in orice moment al zilei este deja obsesie. Acesta este gestul disperat la care a recurs unul dintre detinutii braileni, care le-a solicitat ajutorul celor mai buni prieteni pentru a-si urmari ceas de ceas iubita. Astfel, prietenii detinutului au ascuns o cartela SIM intr-un ceas, pe care au incercat sa-l introduca in penitenciar. Planul de a-si prinde iubita pe picior gresit a fost dat peste cap de catre reprezentantii Penitenciarului Braila.

‘‘Ieri, la orele 18:25, personalul de serviciu de la Politia Municipiului a fost sesizat telefonic de reprezentantii Penitenciarului Braila, cu privire la faptul ca P. Elena in varsta de 35 de ani si C. Catalin de 23 de ani, ambii din municipiul Braila, au introdus in penitenciar o cartela SIM. Din verificarile efectuate a rezultat ca cei doi au venit in vizita la un detinut, aducandu-i acestuia un pachet cu alimente in care se afla si un ceas de mana. Desi li s-a adus la cunostinta faptul ca nu au voie sa introduca in unitate anumite obiecte, la controlul efectuat asupra pachetului s-a constatat ca in interiorul ceasului se afla o cartela SIM. Politistii au intocmit dosar penal, conform Legii 254/2013, privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal’’, a declarat inspector de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Iubita detinutului isi poate vedea in continuare linistita  de relatiile extraconjugale pe care le are, in timp ce prietenul gelos sta dupa gratii, gandindu-se cel mai probabil la o noua metoda da a o urmari.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-