Published On: vin, Mar 21st, 2014

Nazare & Co. intalnire cu Vasilica Vilcu, noul prefect. GBS: Mi se parea de bun simt ca Vilcu sa dea buna ziua

Share This
Tags

Bunea StancuNumirea noului prefect, in persoana Vasilicai Vilcu, a starnit agitatie pe scena politica locala. In timp ce seful Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, se arata contrariat de faptul ca reprezentantul Guvernului in judetul Braila nu s-a intalnit cu acesta pana in acest moment, deputatul Alexandru Nazare, presedintele organizatiei PDL, a fost primit de Vilcu intr-o sala de sedinta a Palatului Administrativ.

Stancu a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa ca i se parea de bun simt ca noul prefect sa se intalneasca cu presedintele CJ, in virtutea colaborarii institutionale.

"Mi se parea de bun simt ca atunci cand vii sa ocupi o astfel de functie, sa dai buna ziua si sa spui "Eu sunt Vasilica, sunt prefect si daca vreti, veniti la o cafea, la un ceai, sa ne cunoastem", ca nu nu-mi cadeau picioarele sa ma duc pana acolo. Dar nu-i nicio problema, nu m-am suparat. Probabil ca in timpul ala am facut lucruri mai utile decat sa beau un ceai sau o cafea cu nu stiu cine", a spus Bunea Stancu.

Nazare prefectTot vineri, seful democrat-liberalilor, Alexandru Nazare, insotit de consilierul local Simona Draghincescu, prim-vicepresedintele organizatiei Danut Lungu si secretarul-general Marian Sirbu, au fost primiti de Vasilica Vilcu. Delegatia "portocaliilor" i-au inmanat Vasilicai Vilcu "Carta minciunilor USL", un document intocmit de guvernul alternativa al PDL.

Numirea noului prefect Vasilica Vilcu a fost publicata in Monitorul Oficial pe data de 13 martie a.c.

"Am sfatuit-o sa nu repete greselile Guvernelor anterioare. I-am zis ca nu e necesar ca prefect sa fii doar tehnocrat, trebuie sa fii capabil sa gestionezi si situatiile mai dificile. Premisele sunt bune, acum sa vedem ce va urma. Doamna prefect ne-a spus ca isi doreste sa colaboreze cu noi. Noi i-am urat bafta si sa nu se faca de bafta, cum a fost cazul lui Obreja", a precizat deputatul PDL pentru Infobraila.

 

Comentarii

comentariu

About the Author