Published On: lun, Mar 3rd, 2014

Miercuri incepe Cupa Romaniei la handbal masculin

Share This
Tags

Cupa Romaniai masculinIn perioada 5-9 martie, la Ploiesti, are loc Cupa Romaniei la handbal masculin. Pe langa cele 12 echipe care activeaza in Liga Nationala in programul cupei se mai regasesc 3 echipe din Divizia A si una din Divizia B, Stiinta Municipal Dedeman 2 Bacau, HC Victoria Bucuresti, HC Vaslui si CSM Calarasi.

Cupa Romaniei debuteaza miercuri, 5 martie cu partida dintre Stiinta Municipal Dedeman 1 Bacau si Stiinta Municipal Dedeman 2 Bacau, partida care va incepe la orele 11.00 si va avea loc in Sala Brazi. In aceeasi sala, mai au loc miercuri, meciurile dintre Steaua Bucuresti si HC Victoria Bucuresti de la orele 14.00, Universitatea Suceava va intalni Potaissa Turda de la orele 17.00 iar ultimul meci al zilei din Sala Brazi se va disputa intre CS Caras Severin si HC Vaslui, de la orele 20.00.

Tot miercuri, dar in sala Olimpia au loc partidele dintre CSM Calarasi si CSM Bucuresti care incepe la orele 14:00, Univ. Poli. Timisoara si Dinamo Bucuresti de la orele 16:00, HC Odorhei si HCM Baia Mare de la orele18:00 iar ultimul meci al zilei se va disputa de la orele 20.00 intre campioana HCM Constanta si Energia Lig. Tg. Jiu.

Semifinalele se vor disputa, sambata, 8 martie, in Sala Olimpia iar finala va avea loc o zi mai tarziu, duminica, 9 martie de la orele 18.00.

La eveniment sunt asteptati atat oficialitati din cadrul Federatiei Romane de handbal cat si alti antrenori sau sportivi, printre ei se numara Cosmin Contra, Leonard Doroftei si Corina Ungureanu.

Din cele 15 partide care vor avea loc in cadrul Cupei Romaniei, 11 dintre ele vor fi transmise in direct de Digisport.

Comentarii

comentariu

About the Author

-