Published On: Soare, Mar 16th, 2014

La Braila, pana si mortii sunt adusi in lupta politica!

Share This
Tags

Ioan ChiriacescudraghincescuConsilierul local independent, Simona Draghincescu, a lansat un atac dur la adresa primarului Aurel Simionescu, precizand ca presedintele Camerei de Comert, Ioan Chiriacescu, a murit "cu zile" din cauza incompetentei administratiei conduse de edil.

"Domnule Simionescu, Ion Chiriacescu a fost un om remarcabil, PSD-ist de-al vostru! Din cauza incompetentei administratiei pe care o conduceti acest om a murit cu zile", a scris Draghincescu pe un site de socializare.

Consilierul local a mai adaugat faptul ca Chiriacescu nu ar fi murit daca administratia construia un sens giratoriu la intersectia Soselei de Centura cu Soseaua Baldovinesti. Draghincescu a depus, la sfarsitul anului trecut, o propunere la Primaria Braila pentru infiintarea a patru sensuri giratorii, printre care unul chiar in locul unde, duminica, a murit Ioan Chiriacescu.

"De un an jumatate va tot spun, ori de cate ori am avut ocazia, sa insirati 30 balize de plastic, sa faceti 2 sensuri giratorii si astfel sa evitati asemenea nenorociri. Daca as sti ca il aduc inapoi pe Ion v-as blestema mai incompetentilor dar nu-l aduc inapoi. Braila o sa fie mai saraca cu un om. Pleaca oamenii si ramaneti voi", a mai mentionat Simona Draghincescu.

Adresandu-se primarului Simionescu, consilierul local a intrebat retoric: "NU-L AVETI PE CONSTIINTA ? Nu-i sau nu-l aveti, ca nu aveti constiinta ! Dumnezeu sa-l odihneasca ! Ioane te rog sa ma ierti ca nu am putut sa fac mai mult sa evit aceastra nenorocire!"

Comentarii

comentariu

About the Author

-