Published On: mie, Mar 19th, 2014

Iti schimbi jobul? Vezi aici ce meserii poti invata gratuit!

job-uri studentiViticultor, cofetar sau lucrator instalator pentru constructii? Agentia Judeteana prentru Ocuparea Fortei de Munca din Braila vine in intampinarea somerilor cu o serie de cursuri de formare profesionala care sa-i ajute pe acestia in obtinerea unui job.

Cheltuielile cursurilor vor fi suportate din bugetul asigurarilor de somaj, inclusiv pentru efectuarea analizelor medicale specifice fiecarei meserii. Pentru somerii care vor efectua naveta pe perioada cursului, se vor deconta abonamentele sau biletele de transport.

Somerii neinregistrati care doresc sa se inregistreze in evidenta agentiei in vederea obtinerii unui loc de munca si pentru a participa la masurile active oferite, respectiv, informare consiliere, medierea muncii, formare profesionala, se vor prezenta la sediul A.J.O.F.M. Braila, din B-dul Dorobantilor 603-605, parter, modulele 2 sau 3, cu urmatoarele documente. Acestia trebuie sa prezinte actul de identitate, actele de studii si de calificare, carnetul de munca, in cazul persoanelor provenite din munca, adeverinta medicala, din care sa rezulte ca este apt de munca sau are, eventual, restrictii medicale.

In cazul neincadrarii in munca cererea in vederea medierii trebuie reinnoita la 6 luni.

Comentarii

comentariu

About the Author