Published On: Soare, Mar 30th, 2014

Investitie de aproape 8 mil. euro, abandonata de o firma braileana. Primaria Brasov lasata cu “buza umflata”

Share This
Tags

Centru de agrementPrimaria Brasov a ramas cu buza umflata, dupa ce firma braileana Valve International, castigatoarea unei licitatii pentru constructia unui centru de agrement in Poiana Brasov, a abandonat lucrarile, intrand in insolventa. Centrul ar trebui sa devina functional in luna decembrie 2014, insa nu este realizat decat in proportie de 30%.

Muncitorii societatii din Braila au reusit pana la sfarsitul lui 2013 sa toarne placa de beton peste infrastructura, si o parte din stalpii si construcţia zidariei pentru primul nivel. Valoarea totala a proiectului se ridica la suma de 27,7 milioane de lei, cu TVA, din care 50% sunt fonduri europene.

Centrul de agrement va fi construit pe un teren de 15.000 de metri patrati, amplasat la poalele partiei de schi Bradul, in spatele complexului Capra Neagra, iar langa acesta se vor face amenajari pe aproape 13.000 de metri patrati.

Puse in fata faptului implinit, autoritatile brasovene sunt nevoite sa reia licitatia pentru constructia centrului.

Portalul antitepari.ro precizeaza ca VALVE INTERNATIONAL SA Braila este un cunoscut producator de constructii metalice si desi societatea a raportat cifre de afaceri impresionante si profituri decente in anii anteriori, conducerea acesteia sustine ca nu are resursele necesare pentru a plati datoriile de 23 milioane lei pe care le inregistreaza acum. De asemenea, creditorii se pot inscrie la masa credala pana la data de 9 aprilie 2014.

Societatea isi are sediul in municipiul Braila, strada Fata Portului nr. 1.

Comentarii

comentariu

About the Author

-