Published On: lun, Mar 3rd, 2014

“Intamplari cu bunici despre caini si pisici”

cainiAsociatia “Initiativa Cetatenilor Seniori”, Primaria Municipiului Braila, Uniunea  Judeteana a Seniorilor in parteneriat cu Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” organizeaza concursul Intamplari cu bunici despre caini si pisici.

Concursul are loc in cadrul campaniei “Mai putini caini pe strada” si se adreseaza copiilor de  6-14 ani in echipa cu un adult in varsta de cel putin 50 de ani din familie sau de la scoala  unde invata. Concursul are loc numai in conditiile in care exista minim 50 concurenti cu adoptii confirmate la data de 10 martie 2014. Se acorda un premiu special, trei premii si 10 mentiuni. Vor fi acceptate in concurs doar echipele care – in afara de colajele depuse  la termen- vor realiza cel putin o adoptie din adaposturile brailene. Nu se admit contestatii. 

Premiul special se va oferi echipei care realizeaza numarul cel mai mare de adoptii si are punctajul cel mai mare in concurs: o calatorie de o saptamana in Polonia oferita de asociatia “Initiativa Cetatenilor Seniori”, un ghiozdan cu rechizite si bilete la teatru oferite de Primaria Municipiului Braila.

Premiul 1 va fi oferit echipei clasate dupa castigatorul premiului special: trusa de pictura oferita de Primaria Municipiului Braila, Colectia “Vechi taine gospodaresti” si un ghiozdan oferite de “Uniunea Judeteana a seniorilor” din Braila, precum si bilete la teatru.

Premiul 2: un ghiozdan cu set complet de rechizite, o colectie de DVD- uri musicale oferite de Primaria Municipiului Braila, volumul Reader’s Digest “Alimente contra boli” oferit de asociatia “Initiativa Cetatenilor Seniori” si bilete la teatru.

Premiul 3 : un ghiozdan cu set complet de rechizite oferit de Primarie, o seara in familie oferita de Uniunea Judeteana a Seniorilor si bilete la teatru. Vor fi oferite si 10 mentiuni constand in bilete la teatru!

 

Inscrierile se fac pe reteaua de socializare Facebook

 

Postati pe pagina Facebook a concursului www.facebook.com/maiputinicainipestrada in perioada 27 feb – 8 martie. Fotografia desenului sau colajului va fi insotita de datele personale si titlul lucrarii. Solicitati like-uri pentru lucrarea voastra de la alti utilizatori de Facebook numai pentru data de 9 martie. Numarul de like-uri din ziua de 9 martie poate creste sansele in concurs. In caz de egalitate se vor face trageri la sorti. Urmaritii rezultatele de pagina de concurs. https://www.facebook.com/maiputinicainipestrada

Regulamentul concursului poate fi gasit si la Biblioteca Judeteana “Panait Istrati”, la Sectia Imprumut pentru Copii.

 

Comentarii

comentariu

About the Author