Published On: lun, Mar 17th, 2014

HC Dunarea – locul 4 in sezonul regulat. Urmeaza Play-off-ul. HC Dunarea – HCM Baia Mare 20-22 (10-13)

Share This
Tags

hc dunarea hcm1HC Dunarea Braila a disputat luni ultimul meci din campionatul regulat in compania liderului HCM Baia Mare. In fata unui adversar puternic, Dunarea Braila a avut o evolutie mult mai buna fata de partida din tur.  Cu toate ca echipa antrenata de Alexandrina Soare a fost o singura data la conducere, 2-1 minutul 6, brailencele au avut o evolutie buna, Gabriela Dobre fiind si de aceasta data ingerul pazitor al Dunarii. Cele mai bune marcatoare ale meciului au fost Ardean Elisei- 7 si Gabriela Perianu 6.

Liderul maramuresan a deschis scorul prin Oltean insa Czeczi a dat imediat replica iar Perianu duce pentru prima oara Braila la conducere, 2-4 minutul 6.

Au urmat apoi 3 minute in care brailencele nu au reusit sa o invinga pe Ungureanu in timp ce baimarencele au marcat de 4 ori consecutiv, 5-2 minutul 10. In minutul 26 Braila egaleaza pe tabela liderul din Liga Nationala, prin reusitele lui Moldovan si Czeczi, 9-9. HC Dunarea s-a tinut scai de HCM Baia Mare insa oaspetele au intrat cu un avantaj de 3 goluri, 10-13.

hc dunarea hcm2In partea a doua a meciului echipa condusa de Costica Buceschi, a marit diferenta tabela aratand in minutul 37, 11-16. Cea mai mare diferenta s-a inregistrat in minutul 48 cand scorul era de 15-21, insa brailencele au revenit, marcand trei goluri consecutive prin  Moldovan, Dragut si Irimia. Dunarea Braila nu a beneficiat pe finalul meciului de aportul Gabrielei Perianu care a fost accidentata, fiind scoasa de pe teren cu targa.

Pana la fluierul final oaspetele nu au mai marcat decat o data in timp ce Dunarea Braila a tras sa scoata macar un egal. Ultima partida din campionatul regulat, din Sala Polivalenta Danubius s-a incheiat cu scorul de 20-22, HC Dunarea Braila ocupand astel locul 4 in clasament.

hc dunarea hcmDe partea cealalta adversarul direct al brailencelor, din play-off, HCM Roman, a castigat la un gol distanta partida de la Craiova.

In play-off Dunarea Braila va disputa primul meci acasa, adversara fiind echipa condusa de Florentin Pera, HCM Roman, urmand ca mai apoi sa joace alte doua meciuri in deplasare la Roman.

Marcatoare:

HC DUNAREA BRAILA: Perianu 6, Czeczi 3, Moldovan 4, Horjea 2, Dragut 1,  Brot 2, Irimia 2

HCM BAIA MARE: Geiger 2, Oltean 2, Bondar 2, Elisei 7, Marin 3, Tatan 1, Nechita 5.

CLASAMENT SEZON REGULAT

1 HCM BAIA MARE  63

2 ASC CORONA BRASOV 52

3 HCM ROMAN 43  

4 HC DUNAREA BRAILA  41

5 U JOLIDON CLUJ 36

6 HC ZALAU 34

7 CSM BUCURESTI 33

8 CSM CETATE DEVA 27

9 NEPTUN CONSTANTA 20

10 SCM CRAIOVA 19

Programul de play-off si play-out

Play-off:

HCM Baia Mare (locul 1) – HC Zalau (locul 6)

Corona Brasov (locul 2)- "U" Jolidon Cluj (locul 5)

HCM Roman (locul 3) – HC Dunarea Braila (locul 4)

Play-out:

CSM Bucuresti (locul 7) – HCM Rm. Valcea (locul 12)

CSM Cetate Deva (locul 8) – CSM Ploiesti (locul 11)

CSU Neptun Constanta (locul 9) – SCM Craiova (locul 10)

Comentarii

comentariu

About the Author

-