Published On: mie, Mar 19th, 2014

Gest nobil de 10.000 lei. Banel Nicolita face acte de caritate. Vezi aici cine va beneficia de ajutorul fotbalistului

Banel Nicolita a pus capat scandalurilor pe care le-a avut in ultimul timp cu tatal si s-a gandit sa-i cumpere o casa in Ianca. Pe plan profesional ii merge bine in Franta, chiar a intrat in gratiile antrenorului si de trei etape este titular la Nantes.

Tatal lui Banel a iesit de fiecare data "in fata"  atunci cand fotbalistul nu ii dadea atatia bani cat ii cerea. Se pare insa ca Banel s-a razgandit si ca dragostea parinteasca nu s-a stins, ultima decizie a acestuia fiind sa ii cumpere o casa batranului.

"In sfarsit, m-am inteles cu tata si o sa-i cumpar o casa in comuna Ianca, din Braila. Nu-i vorba de o suma prea mare, sunt vreo 10.000 de lei. Este o casa normala, sa aiba unde sa stea, sa nu mai umble dintr-un loc in altul", a declarat, Banel Nicolita pentru "Ring".

Sugestia in privinta viitoarei locuinte a venit din partea tatalui fotbalistului, al carui frate vrea sa isi vanda casa. Mijlocasul lui FC Nantes a devenit precaut mai ales ca este vorba de o tranzactie intre rude.

"Tata mi-a zis ca un frate de-al lui intentioneaza sa-si vanda casa si o vrea el. O sa trimit un avocat care sa verifice atent actele de proprietate pentru ca nu vreau sa fiu inselat, chiar daca nu este vorba de o suma mare. Sufletul nu ma lasa sa-l stiu pe tata pe drumuri. El este… asa cum este, dar eu ii vreau binele. O sa trec o clauza prin care sa nu poata sa vanda casa fara acceptul meu si, astfel, voi fi sigur ca are unde sa locuiasca. Noi am fost mai apropiati de mama, dar asta nu inseamna ca pot sa-mi las tatal de izbeliste", a continuat fotbalistul.

Nantes il vrea in continuare

Pe plan fotbalistic, lui Nicolita ii merge struna. "Am jucat in ultimele trei meciuri, iar antrenorul si cei din conducerea clubului sunt multumiti de mine. Am zis, la un moment dat, ca plec de aici la vara, dar intre timp lucrurile s-au mai schimbat. Exista si varianta de a ramane la Nantes, dar vreau ca urmatorul meu contract sa fie pe minimum trei ani", a concluzionat Banel Nicolita.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-