Published On: mie, Mar 19th, 2014

GALERIE FOTO Interlop brailean planteaza trandafiri pe Str. Garii. VEZI despre cine e vorba!

Share This
Tags

Sgircitu la plantat trandafiriPeste 10 detinuti de la Penitenciarul Braila participa la o actiune de plantare a butasilor de trandafiri pe Str. Garii, care vizeaza promovarea unor atitudini responsabile fata de mediul inconjurator. Acest aspect se adauga demersurilor intreprinse pentru indeplinirea misiunii sociale a sistemului penitenciar. Astfel de actiuni au loc in mai multe zone din muncipiul Braila.

Printre persoanele private de libertate se numara si interlopul brailean Titi Sgircitu, condamnat la sfarsitul anului 2012 la 4 ani si 8 luni inchisoare, intr-un dosar de santaj.

Cu o atitudine relaxata si imbracat intr-o tinuta lejera, Titi muncea alaturi de ceilalti detinuti. Imbracat cu un trening de culoare grena, interlopul planta butasi de trandafiri in scuarul amenjat pe mijlocul strazii G-ral Eremia Grigorescu.

In noiembrie 2011, Titi a mai fost condamnat la o pedeapsa de 4 ani inchisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice in forma agravanta. In seara zilei de 21 octombrie 2007, Titi impreuna cu mai opt acoliti au provocat un scandal monstru intr-o discoteca din localitatea braileana Tichilesti. Inarmati cu bate si sabii, acestia l-au cautat pe Ionel Pitulice, zis "Piciu", patronul localului. Negasindu-l in discoteca, Sgircitu si cei opt au distrus mobilierul si aparatura, lovindu-l si pe barmanul discotecii.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-