Published On: lun, Mar 3rd, 2014

FOTO Vezi aici cum arata Fane Gurgu in adolescenta. De la taran cu mana-n sold la sef in PDL Braila

Share This
Tags

stefan gurgustefan generalaRecent ales in functia de secretar general adjunct al Organizatiei Municipale a PDL Braila, Stefan Gurgu nu s-a remarcat pe scena politica braileana decat prin declaratiile sale publice total deplasate, certate cu gramatica, dar si prin slugarnicia fata de Sergiu Diacomatu.

"Fiu al Brailei", Fane Gurgu apare la majoritatea evenimentelor publice in camasa si sacou, semn ca s-a acomadat cu statutul de persoana publica.

O fotografie cu tanara speranta a politicii locale, surprinsa in adolescenta, pe vremea cand avea aproximativ 14 ani, cu mana-n sold, imbracat "taraneste", nu prevestea nimic din ceea ce inseamna cariera fulminanta a lui Gurgu. Asemanarea cu nu mai putin celebrul Nicusor de la Piata Mare este izbitoare. Acest lucru nu se poate spune insa si acum, cand Gurgu este unul dintre capeteniile din Organizatia Municipala PDL Braila.

In urma cu cativa ani, Fane Gurgu, lider al tinerilor democrat-liberali, declara ca doreste sa ii aduca pe "baietii de cartier" pe calea cea buna, in PDL Braila, insa numai dupa ce ii va educa.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-