Published On: Soare, Mar 16th, 2014

FOTO Chiriacescu, seful Camerei de Comert Braila a murit intr-un accident rutier, la 3 ore dupa ce si-a dus sotia la seriviciu

Share This
Tags

acc_000006 copyDuminica, in jurul orei 11.00, pe DE 87, in zona fostei Fabrici de Nutreturi Concentrate, s-a produs un grav accident rutier, in care si-a pierdut viata Ioan Chiriacescu, seful Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Braila (CCIA). Conform unor surse, barbatul, in varsta de 63 de ani, si-ar fi dus sotia, medic la Spitalul Judetean Braila, la serviciu, la ora 08.00.

Mariana Chiriacescu esteIoan Chiriacescu medic pediatru si seful Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean Braila.

Masina condusa de Chiriacescu, un autoturism de serviciu marca Dacia Logan, nu a acordat prioritate unei cisterne care se indrepta spre Galati, moment in care utilajul de mare tonaj a izbit in plin Loganul. Soferul cisternei nu se afla usb influenta bauturilor alcoolice, incercand sa franeze. Totusi impactul frontal nu a putut fi evitat.

Ioan Chiriacescu, in varsta de 63 de ani, s-a aflat la conducerea Camerei de Comert de mai bine de 10 ani , fiind si presedinte al Curtii de Arbitraj Comercial Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-