Published On: lun, Mar 10th, 2014

FOTO Actiune cu flori si de prevenire a accidentelor. Agenti ai Politiei Rutiere au facut lobby

Politia imparte flori de 8 martie3Politia imparte flori de 8 martie2Ziua de 8 MARTIE a fost un nou prilej pentru agentii Politiei Rutiere de a oferi flori si recomandari preventive doamnelor si domnisoarelor.
De Ziua Internationala a Femeii, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Braila au oferit brailencelor flori si recomandari pentru prevenirea accidentelor rutiere si a altor evenimente care le-ar putea afecta fizic si emotional.

Initiativa politistilor din cadrul Serviciului Rutier si compartimentului Analiza si Prevenirea Criminalitatii, derulata cu sprijinul Promenada Mall Braila, a constituit o surpriza placuta pentru doamnele si domnisoarele aflate in trafic pe Calea Calarasilor din municipiu si pe DE 584 care au constatat cu incantare ca, de aceasta data, nu sunt oprite de politisti pentru a fi sanctionate, ci felicitate.

Florile si felicitarile oferite brailencelor au fost insotite si de recomandarea de a adopta o conduita preventiva atat in trafic, cat si in viata de zi cu zi, astfel incat integritatea corporala, echilibrul emotional si chiar viata sa nu le fie afectate ca urmare a implicarii in evenimente negative.

Politia imparte flori de 8 martie1Politia imparte flori de 8 martieCu surprindere si bucurie au primit vizita politistilor si cadrele medicale de la Unitatea de Primiri Urgente si Sectia Chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta Braila, carora oamenii legii au dorit sa le ofere, in acest mod, un semn al aprecierii si respectului pe care il au pentru misiunea nobila a acestora. Nu au fost ocolite nici femeile aflate la serviciul de urgente in calitate de paciente, carora florile oferite de catre politisti le-au adus un zambet pe chip si le-au alungat, pentru o clipa, suferinta.

"1 si 8 Martie sunt un prilej pentru ca Politia Rutiera sa felicite toate doamnele si domnisoarele oferindu-le flori, pliante si sfaturi, dar mai ales cu ganduri frumoase", a declarat pentru Infobraila, Bogdan Zotoi, sef serviciu Rutier.

Demersul politistilor a fost rasplatit cu zambete si imbratisari si de doamnele si domnisoarele aflate la cumparaturi in incinta Promenada Mall, care au apreciat ca actiunile de constientizare cu privire la importanta conduitei preventive sunt utile si oricand binevenite.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-