Published On: vin, Mar 7th, 2014

Fostii PPDD-isti vor grup independent in CJ

stancu- evacuareIn cadrul conferintei de presa care a avut loc vineri la sediul Partidului Social Democrat, presedintele Gheorghe Bunea Stancu a declarat ca s-a intalnit in cursul saptamanii cu presedintele PPDD, deputatul Marioara Nistor. Cei doi au ajuns la un acord de sustinere a proiectelor care sunt in favoarea brailenilor.

‘‘Am discutat cu doamna Nistor despre colaborarea pe care o avem, dar si despre eventuale colaborari in teritoriu. Eu consider ca vorbim aceeasi limba, iar dansa s-a angajat sa sustina toate proiectele care sunt in folosul comunitatii’’, a declarat Gheorghe Bunea Stancu.

Intalnirea a confirmat-o si deputatul Marioara Nistor, care a marturisit ca s-a discutat si situatia consilierilor judeteni care au ramas fara sustinere politica.

‘‘M-am intalnit cu presedintele Consiliului Judetean pentru ca trebuia sa lamurim situatia consilierilor. Acestia intentionau sa faca un grup independent, insa din discutiile pe care le-am purtat cu presedintele Gheorghe Bunea Stancu ei vor fi inclusi pe ordinea de zi a urmatoarelor sedinte si se va stabili daca mandatul lor va inceta sau nu. Cu domnul Musceleanu suntem in proces’’, a declarat deputatul Marioara Nistor.

Eftimie Steliana, Anghelache Vasile si Gabriel Monu Musceleanu sunt trei dintre consilierii PPDD care au ramas fara sustinere politica si risca acum sa-si piarda functia din Consiliul Judetean, ei fiind alesi pe listele Partidului Poporului Dan Diaconescu.

Comentarii

comentariu

About the Author