Published On: lun, Mar 10th, 2014

EXPLOZIV! VIDEO INFOBRAILA cu femeia ucisa si aruncata pe camp, in viata

Share This
Tags

petria_cretu_1Infobraila va prezinta imagini video cu femeia ucisa si aruncata pe camp, duminica, la iesire din satul Albina, surprinse cu trei zile inainte de gasirea cadavrului. Miercuri, 5 martie, redactorii Infobraila au vorbit cu Petria Cretu in fata Cimitirului "Sf. Treime", din vecinatatea Gradinii Zoologice, in timp ce realizau un reportaj pe tema cersetoriei din cimitire.

Infobraila va prezinta, in exclusivitate, ultimele zile din viata femeii, intr-un material ce pune cap la cap declaratiile apropiatilor Petriei, poreclita "Ica", dar si a ultimei persoane care a vazut-o in viata, in dupa-amiaza zilei de sambata. Petria si-a parasit familia, concubinul si cei trei copii, in urma cu mai bine de zece ani, de atunci traind pe strazi sau la domiciliul unor cunoscuti, majoritatea oameni ai strazii.

Posibilul criminal al brailencei este Ionel Cocos, un barbat in varsta de 45 de ani, om al strazii, care era iubitul acesteia. Barbatul ar fi urmarit-o pe femeie saptamana trecuta, in zona Viziru, fiind extrem de violent. Atunci, Ica s-a ascuns intr-o scara de bloc pentru a scapa de furia lui Cocos, care o mai snopise in bataie anul trecut, chiar in fata Cimitirului din Radu Negru.

Corina, o tanara de 33 de ani care isi face veacul in apropierea Cimitirului de langa Zoo, castigandu-si existenta din cersit si prostitutie, a vorbit cu redactorii Infobraila despre Petria Cretu. "Era ca si sora mea, eram prietene", isi incepe istorisirea Corina, cu lacrimi in ochi.

Sambata dupa-amiaza, in jurul orei 17.30, Corina s-a despartit de Petria, dupa ce fusesera impreuna la cimitir. Femeile primisera pomana, insa, cum avea obiceiul, Ica a plecat de la cimitir pentru a vinde pachetele. Din fata cimitirului, Ica s-a dus, cu "o sacosa incarcata de pachete" spre Soseaua Vizirului. Dupa 12 ore a fost gasita pe camp, cu gatul taiat si devorata de caini, la aproximativ 15 km distanta de cimitir.

Prietena femeii ucise cu bestialitate ne-a mai spus ca Petria Cretu era in stare avansata de ebrietate, dupa ce bausera mai multe cutii de bere in cimitir.

Corina ne-a spus ca Ica nu se prostitua, insa traia in concubinaj cu un anume Ionel Cocos, care isi face veacul cautand prin tomberoane. Extrem de violent, Cocos o batea pe femeie, care de multe ori incerca sa isi ascunda vanataile sau sa le spuna apropiatilor ca s-a lovit dupa ce ar fi cazut pe strada. Barbatul locuieste la sora acestuia, in cartierul Lacu-Dulce.

VEZI in materialul video DECLARATIILE COMPLETE:

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-