Published On: joi, Mar 20th, 2014

EXCLUSIV Gluma macabra la “Murgoci”. Au facut un pact si si-au dat colegul de clasa la “Decese si comemorari”

poza articolIn pauza dintre orele de curs, trei elevi, in an terminal, de la Colegiul National "Gheorghe Munteanu Murgoci", preieteni foarte buni, au "semnat" un pact macabru, privit initial ca o gluma intre adolescenti. Luni, 17 martie, au jurat ca cel care va lipsi primul de la scoala, va fi subiectul unui anunt la rubrica "Decese si comemorari" a unui ziar. "Care lipseste primul, il dam mort la ziar, sa vada toata lumea", asa a sunat pactul dintre cei trei elevi.

Intamplarea a facut ca in data de 18 martie, Gabriel Sandu sa se imbolnaveasca si sa absenteze. In acel moment, cei doi colegi au trecut la punerea in aplicare a morbidului plan. Zis si facut, la rubrica "Decese si comemorari" a unui ziar local a fost platita suma de aproximativ 25 de lei, iar Gabriel era "decedat". .

"Cu profunda tristete am primit vestea mortii fulgeratoare a colegului nostru Sandu Gabriel Cristian in varsta de 19 ani. Sincere condoleante familiei, din partea complexului". Acesta este textul aparut in editia de miercuri a ziarului.

Speriat de repercursiunile pe care le poate avea asa-zisul deces, Gabriel le-a aratat anuntul parintilor sai, care au anuntat dirigintele clasei. La randul sau, cadrul didactic a informat conducerea Colegiului.

Gestul celor trei tineri, de altfel olimpici, i-a socat pe profesorii de la Colegiul "Murgoci", de altfel o unitate de invatamant de elita din municipiul Braila.

Anunt Murgoci"E la limita dintre gluma si naivitate", ne-a spus dirigentele celor trei elevi, profesor Romeo Mocanu.

De aceeasi parere este si directorul Colegiului, prof. Viorica Mosescu, care caracterizeaza toata intamplarea ca fiind o "gluma proasta".  

Pactul celor trei nu va ramane nepedepsit, actorii glumei riscand sa fie sanctionati cu scaderea notei la purtare.

"Se va intruni Consiliul clasei, cu toti profesorii care predau la clasa celor trei elevi , si se va stabili pana la cat li se vor scadea notele la purtare pe semestrul al-II-lea", a declarat pentru Infobraila, Viorica Mosescu.

"I s-a facut o gluma unui coleg de clasa si a vazut maica-sa in ziar anuntul la rubrica "Decese". A facut scandal la scoala, iar acum ne asteptam sa le scada notele la purtare acum", a declarat un coleg al celor trei elevi, sub protectia anonimatului.

Parintii lui Gabriel au fost socati de aceasta gluma, neintelegand cum cei trei prieteni au putut sa se gandeasca la un astfel de pact.

Comentarii

comentariu

About the Author

-