Published On: mar, Mar 11th, 2014

EXCLUSIV! Femeia disparuta dupa ce a fost lasata de ambulanta in fata Primariei Tufesti, a fost gasita

Share This
Tags

poza articolLuna trecuta, o femeie bolnava psihic a disparut fara urma, dupa ce o ambulanta care trebuia sa o transporte de la Spitalul Judetean Braila la domiciliu, a lasat-o, ca pe un colet, in fata Primariei din comuna Tufesti, la aproximativ patru km de locuinta acesteia. Totul s-a intamplat in seara zilei de 18 februarie, in jurul orei 22.00.

Nicoleta Mogos ajunsese la Spitalul Judetean dupa ce s-a prezentat insotita de tatal ei, la dispensarul din localitate, acuzand dureri abdominale. Personalul medical a solicitat o ambulanta, care a transportat-o la unitatea spitaliceasca din municipiul Braila, pentru a i se efectua investigatii de specialitate. Dupa ce medicul de garda a constatat ca femeia nu necesita internare, a trimis-o cu o ambulanta la Tufesti, unde a fost lasata in fata Primariei. Dupa sase zile, tatal Nicoletei a sesizat la postul comunal de Politie disparitia, desi a asteptat-o acasa, in seara zilei de 18 februarie. Din acea zi, nimeni nu a mai vazut-o pe femeie.

Ieri, politistii din judetul Calarasi au gasit-o pe Nicoleta Mogos vagabondand pe strazile comunei Dichiseni.

‘‘La data de 10 martie, politistii din cadrul Postului de Politie Dichiseni, judetul Calarasi au depistat-o pe raza acestei localităţi pe Mogos Nicoleta in varsta de 39 de ani, domiciliata in comuna Tufetti, judetul Braila, care era căutata de politistii braileni, intrucat fusese data dispăruta de la domiciliu. Femeia, cunoscuta cu afectiuni medicale a declarat ca in perioada in care a lipsit de acasa a vagabondat pe raza comunei Dichiseni si a localitatilor limitrofe, nefiind victima niciunei infractiuni’’, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Dupa ce tatal Nicoletei a fost purtat pe drumuri intre doua spitale deoarece nimeni nu a fost in stare sa-i prezinte o situatie reala a ceea ce s-a intamplat cu fiica sa, mergand zilnic si la postul de Politie pentru a afla vesti, batranul si-a primit in cursul zilei de ieri fata acasa.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-