Published On: joi, Mar 27th, 2014

Esti in cautare de personal? Vezi aici ce avantaje ai daca angajezi prin AJOFM

muncitoriTi-ai deschis de curand o firma sau pur si simplu ai nevoie de forta de munca noua? AJOFM iti vine in ajutor cu o serie de facilitate care sa te motiveze.

Daca alegi sa incadrezi in munca someri in varsta de peste 45 de ani, sau someri care sunt parinti unici sustinatori ai familiilor monoparentale poti primi lunar, pe o perioada de 12 luni, pentru fiecare persoana angajata din aceste categorii, o suma egala cu valoarea indicatorului social de referinta, in vigoare, cu obligatia mentinerii raporturilor de munca sau de serviciu cel putin 18 luni.

Angajatorii care, in raport cu numarul de angajati, si-au îndeplinit obligatia, potrivit legii, de a încadra în munca persoane cu handicap, precum si angajatorii care nu au aceasta obligatie legala, daca incadreaza in munca pe durata nedeterminata persoane cu handicap si le mentin raporturile de munca sau de serviciu cel putin 2 ani, primesc lunar, pe o perioada de 12 luni,  pentru fiecare persoana angajata din aceste categorii, o suma egala cu valoarea indicatorului social de referinta in vigoare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author