Published On: mie, Mar 5th, 2014

Dobre si Perianu convocate pentru dubla cu Germania

dobre-net-pngIn perioada 28-29 martie, echipa nationala condusa de selectionerul Gheroghe Tadici va avea prima actiune in acest an. Selectionerul a stabilit un lot de 16 jucatoare printre care se regaseste si pivotul de la U Jolidon Cluj, Florina Chintoan. De asemenea in premiera in lotul selectionerului Gheorghe Tadici se afla si portarul de la Dunarea Braila, Gabriela Dobre.

"Dobre a fost recomandata de evolutia din campionat. Nichita nu joaca de mult timp la Craiova, nu aveam cum sa o convoc. Pe Janina Luca a dat-o tot campionatul. Nu are relevanta ca e in topul marcatoarelor, ci faptul ca a avut evolutii foarte bune, si-a tras echipa dupa ea chiar daca Valcea e pe ultimul loc", a precizat selectionerul pentru prosport.

Cristina Neagu va veni la lot in functie de programul de la Buducnost, formatia muntenegreana fiind implicata in batalia pentru castigarea Ligii Campionilor. In functie de prezenta interului stanga, Tadici va mai convoca doua sau trei handbalsite din Liga Nationala.

Lotul convocat pentru "dubla" cu Germania

Portari: Ungureanu (HCM Baia Mare), Dedu (Corona Brasov), Dobre (Dunarea Braila)

Extreme: Ardean, Nechita (HCM Baia Mare), Hotea, Chiper (Corona Brasov)

Pivoti: Manea (CSM Bucuresti), Chintoan (Jolidon Cluj), Ciuciulete (HC Zalau)

Linia de 9 metri: Bradeanu, Zamfir (Corona Brasov), Buceschi, Marin (HCM Baia Mare), J. Luca (HCM Valcea), Perianu (Dunarea Braila)

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-