Published On: mar, Mar 4th, 2014

Doamna sportului romanesc umilita de un senator PDL

Share This
Tags

gabriela-szaboFosta campioana olimpica la atletism, Gabriela Szabo, este nominalizarea premierului Victor Ponta pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului.

Fosta sportiva a fost audiata astazi de Comisia parlamentara.

Liderul senatorilor PDL, Dumitru Oprea, a apostrofat-o pe Gabi Szabo pentru faptul ca a intarziat la audiere dar si de faptul ca nu are experienta in materie de management sportiv.

"Va condamn, doamna Gabi Szabo, ca om de scoala, ca noi am fost aici la 10.00. Indiferent ce s-ar fi intamplat, proba elevului constiincios era la ora 10.00.  Nu dumneavoastra trebuie sa fiti asteptata, ci dumneavoastra trebuie sa asteptati, asa sunt dascalii de odinioara", a precizat Dumitru Oprea.

De asemenea, liderul PDL a adaugat faptul ca echipa Romaniei a fost umilita la Soci: "Mai bine nu trimitem, decat sa ne umilim".

In replica, Gabriela Szabo a precizat faptul ca, acum la inceput de drum avea nevoie si de critici, nu numai de laude.

”Criticile ne motiveaza si ne fac sa mergem mai departe. Stiu ca nu este un job usor, dar exprienta mea in asociatiile internationale de 8 ani de zile, la Asociatia Europeana de Atletism, la Federatia Internationala de Atletism sau la Federatia Romana de Atletism cred ca spun foarte multe. La toate competitiile pe care le privim la televizor este si o mica particica din munca mea. Va multumesc tare mult”, a spus Gabriela Szabo.

O replica dura pentru senatorul Dumitru Oprea a venit chiar din partea colegei de partid, deputatul Raluca Turcan. ”Cred ca domna Szabo este singurul ministru competent din acest Cabinet Ponta III. Voi vota pentru dumneavoastra, insa voi vota impotriva Guvernului Ponta III”, a declarat Raluca Turcan.

Cu toate ca Oprea a atacat-o pe sportiva, Gabi Szabo a avut si o altfel de primire fiind numita de deputatul Anghel Stancu « Doamna sportului romanesc ».

Fosta atleta Gabriela Szabo, care a fost propusa pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului in Cabinetul format de USD cu UDMR, a fost campioana olimpica si multipla campioana mondiala, iar in ultimele luni a fost consilier al fostului ministru Nicolae Banicioiu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-