Published On: mar, Mar 25th, 2014

Dinozaurii Militiei brailene au fost invitati de frunte la Ziua Politiei

Share This
Tags

Astazi, de Ziua Politiei, institutia care ar trebui sa ne ofere “siguranta si incredere” a desfasurat o serie de actiuni cu caracter secret, in conditiile in care jurnalistii de la Infobraila nu au primit nici o invitatie din partea inca a reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Braila. Este posibil ca comanda (sic!) Politiei Braila sa fi dorit sa-i minimalizeze pe jurnalistii Infobraila prin lipsa unei invitatii, insa a omis ca jignirea se adreseaza direct zecilor de mii de cititorii ai ziarului nostru.

Chiar si in conditiile in care s-a dorit ca niciunul dintre cititorii Infobraila sa nu afle nimic de la Ziua Politiei, noi am aflat, pe surse, ca astazi au fost dezgropati cativa “dinozauri” ai Militiei de pe vremuri si prezentati cadrelor tinere din Politia Braila drept exemple demne de urmat. “Sunt comandantii de la care noi toti avem cate ceva de invatat”, a spus Mircea Vizitiu referindu-se la Antonel Colceag, Dumitru Hahui si Stefan Basu.

Politistii prezenti in sala au ramas uimiti de o astfel de prezentare, in conditiile in care Stefan Basu era recunoscut pentru chefurile cu colegi si colege in restaurantele unde sefii de unitate ii lasau cheile si plecau, Dumitru Hahui pentru scandalul vilelelor de lux din Varsatura care a dus si la demiterea sa si Antonel Colceag pentru implicarea in scandalurile legate de fundatia politistilor braileni si folosirea unor ziaristi pentru denigrarea unor colegi.

CITESTE SI De ziua lor, scoatem POLITIA Braila la bilant: Un criminal in libertate, un violator prins dupa 3 luni si droguri la indemana oricui!

Comentarii

comentariu

About the Author

-