Published On: mar, Mar 25th, 2014

De ziua lor, scoatem POLITIA Braila la bilant: Un criminal in libertate, un violator prins dupa 3 luni si droguri la indemana oricui!

Share This
Tags

A trecut mai bine de jumatate de luna! Criminalul prostituatei nu a fost identificat pana acum

crima_albina_2

Cea mai recenta crima produsa in judetul Braila, ramane in continuare marcata cu autor necunoscut. Petria Cretu a fost ucisa in dimineata zilei de 9 martie, iar trupul ei a fost lasat pe camp, unde a servit drept hrana animalelor salbatice. In ciuda faptului ca au cotrobait in fiecare locuinta din localitatile in jurul carora s-a produs cumplitul omor, politistii nu au reusit sa-l gaseasca pe ucigas.

Reglari de conturi intre interlopi

MASINA 2Noul si controversatul Cod Penal, care a scos pe strada sute de infractori isi face simtitite consecintele. In Braila, oras care devenise unul linistit, au inceput din nou sa apara semnale de lupta si rafuieli intre gastile de cartier. Nu mai departe de sambata 25 martie, un autoturism a fost incendiat, in cartierul Hipodrom, de o mana criminala. Nici de aceasta data politistii nu au reusit sa dea de urma piromanului.

Daca nu elucideaza cazul, se prescrie!

Pe 5 iulie 1996, doctorita Mariana Negoita a fost ucisa in apartamentul sau din Braila. Avea 54 de ani, iar criminalul infipsese cutitul in trupul ei de 54 de ori. Politia a intervievat zeci de suspecti, dar nu a reusit nici pana azi, sa gaseasca vinovatul. In 2011 fapta s-a prescris.

3 luni de groaza pentru brailence!

Alexandru Cristian GeorgelVa mai amintiti de violatorul care dadea tarcoale gradinitelor? Mai bine de 3 luni le-a luat politistilor sa puna mana pe recidivistul Georgel Cristian Alexandru, in varsta de 34 de ani. Violatorul este cunoscut la Braila, in urma cu mai bine de patru ani, dupa ce a ispasit o pedeapsa de 8 ani si 6 luni si fiind eliberat cu 1.000 zile mai devreme, a fost prins imediat dupa ce a acostat o femeie in zona Garii. Acesta s-a masturbat in fata femeii si apoi a incercat sa o violeze. Supus unui control psihiatric, medicii au constatat ca Georgel Cristian Alexandru este un maniac sexual, cu trasaturi antisociale accentuate si care nu-si poate controla impulsurile sexuale. Violatorul ispaseste in prezent o pedeapsa de 8 ani de inchisoare cu executare.

Daca nu sunt vizibile nu inseamna ca nu exista! Pe parcursul anului 2013, aproximativ 400 de braileni au ajuns in spital din cauza consumul de droguri

La Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean prezentarile pacientilor au depasit putin parametrii normali, insa nu din cauza excesului alimentar. Circa 130 de persoane au ajuns la sfarsitul anului trecut, la Unitatea de Primiri Urgente, peste media obisnuita, care este de circa 100 de pacienti in 24 de ore. In mod obisnuit, medicii se confruntau in acea perioada cu pacienti care prezentau probleme digestive. De aceasta data au fost surprinsi sa constate ca majoritatea erau drogati.

Pe parcursul anului 2013, aproximativ 400 de braileni au ajuns in spital din cauza consumul de droguri. Daca in rapoartele spitalicesti este reflectat consumul de droguri, nu acelasi lucru se reflecta si in rapoartele Politiei, care considera probabil ca Braila este unul din orasele care a depasit faza etnobotanicelor si a drogurilor usoare.

Infractiuni marunte trecute cu vederea de oamenii legii

De la pachete de tigari vandute pe sub mana la fiecare colt din fiecare piata, la prostituate care servesc drept inptampinare soferilor la intrarile in municipiu sau cersetorii care se arunca in fata masinilor in intersectii, toate aceste cazuri sunt mult prea marunte pentru oamenii legii, preocupati de rezolvarea cazurilor care sa le aduca notorietate in serviciu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author