Published On: joi, Mar 27th, 2014

Dansatorii de la Valentina Dance medaliati la Cupa Brailei si cea a Brasovului

valentina danceIn perioada 21-23 martie, dansatorii de la clubul Valentina Dance au participat la doua mari competitii.

Pe 22 martie in orasul de sub Tampa a avut loc Cupa Brasov, competitie la care dansatorii de la Valentina Dance au urcat pe podium. La « Open Basic Latino si Standard », Bogdan Coconcea a castigat locul I la Latino si locul II la Standard. Pe locul II la Open Basic Latino, Alexandru Coconcea a ocupat pozitia a doua.

La « Cupa Brailei », competitiei care s-a desfasurat pe 23 martie, in Sala Carantinei, dansatorii de la Valentina Dance au urcat si aici pe podium.

La aceasta eveniment, au participat 12 perechi de la clubul brailean care au obtinut un loc I, trei locuri II si unul de loc III.

Perechea Bogdan Coconcea si Dumitrescu Iulia au ocupat cea mai inalta treapta a podiumului la Open Basic Standard si locul II la Open Basic Latino. Aceasta echipa are pana in prezent 10 premii de locul 1.

Perechea Valentin Putanu – Catalina Negoita au obtinut la categoria Open Basic 14-15 ani Standard locul 3 si la Open Basic 14-15 ani Latino locul 2.

Echipa formata din Bogdan Coconcea si Satnoianu Valentina, care are pana in prezent 17 titluri de locul 1 s-a clasat pe locul IV la Cupa Brailei.

Valentina Dobrila, unul dintre antrenorii dansatorilor, a declarat pentru Infobraila ca este foarte multumita de rezultate, dar ca prin munca se poate ajunge si mai sus: «Ca in orice sport se putea si mai bine. Per total am fost multumita de prestatia echipelor » 

Indrumati de antrenorii Valentina Dobrila si Thot Csaby, dansatorii vor mai participa in perioada urmatoare, 28-30 martie, la Dance Masters, competitie care are loc la Bucuresti.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-