Published On: vin, Mar 28th, 2014

Cu fata la candidatura! Andreea Nistor, fiica Marioarei Nistor, candidatul PP-DD la europarlamentare

nistor andreea

Fiica cea mare a deputatului PPDD, Andreea Laura Nistor va candida la alegerile europarlamentare.

Andreea Nistor este nascuta in 1986, este absolventa a S.N.S.P.A. Bucuresti, Facultatea de Administratie Publica si a unei Burse ERASMUS in Montpellier-Franta, cu specializare in Administratie Europeana. A absolvit un curs la Institutul Diplomatic Roman si actualmente urmeaza cursurile scolii de inalti Functionari Publici. Fata deputatului PPDD va candida de pe pozitia a 10-a din lista.

In ceea ce priveste activitatea politica, cariera Andreei Nistor a inceput odata cu cea a mamei sale. In cadrul PPDD, tanara este  prim-vicepresedinte al Organizatiei de Tineret.

“Candidatura fiicei mele s-a decis in cadrul Biroului National de Coordonare, in urma unei decizii a conducerii PP-DD  de a implica in politica tineri bine pregatiti, de perspectiva. imi doresc pentru Andreea o cariera politica, nu este un moft personal nejustificat. Fiica mea s-a pregatit in acest sens in timpul facultatii si este preocupata de tot ceea ce inseamna structuri si principii europene. Consider ca implicarea ei pe acest palier este o concretizare a cunostintelor acumulate in timpul studiilor facute”, a declarat deputatul Marioara Nistor.

In ceea ce priveste sansele ca Andreea Nistor sa reprezinte Romania in Parlamentul European, Nistor a precizat: “In PP-DD nu sunt candidaturi eligibile si neeligibile, ci candidaturi care se completeaza unele pe celelalte intr-un context politic care impune anumite standarde de profesionalism, corectitudine si, mai ales, responsabilitate. Despre sanse, vom vedea la momentul votului, iar despre imagine cred ca PP-DD va avea o campanie nationala pozitiva, axata pe ceea ce iti doresc cu adevarat romanii de la parlamentarii europeni”.

Comentarii

comentariu

About the Author