Published On: mie, Mar 19th, 2014

Craterul de pe Calarasi, ‘‘plombat’’ de soferi

Share This
Tags

groapa 1La mai bine de 48 de ore de cand asfaltul din intersectia strazilor Calea Calarasilor si strada Ana Aslan s-a surpat, autoritatile locale nu au luat nicio masura pentru a plomba groapa adanca de aproximativ 1 metru.

Conducatorii auto risca sa isi deterioreze grav autoturismele daca trec peste gaura din asfalt, aparuta peste noapte.

Dupa ce cosmarul iadului alb a luat sfarsit, Braila, aflata de doua ori in aceasta iarna sub atentionarea Codului Rosu de ninsori se confrunta acum cu gropile care apar in carosabil.

Primarul Aurel Simionescu si-a exprimat saptamana trecuta dorinta de a incepe lucrarile de cosmetizare in municipiu, care vor presupune si plombarea craterelor.

‘‘Din punct de vedere al gropilor, s-a facut deja un inventar si se va actiona pe zonele cu probleme. Lucrarile vor fi de calitate, pentru ca nu dorim ca dupa un interval de timp, aceastea sa reapara, iar oamenii sa zica ca au fost facute prost de la bun inceput’’, a precizat edilul sef.

Pana cand municipalitatea se va ocupa de groapa de pe Calarasi, conducatorii autoturismelor au astupat-o cu crengi si lazi din lemn pentru a atrage atentia soferilor grabiti care trec prin zona, ca risca sa isi faca praf masinile, sau mai grav, sa produca un accident incercand sa o evite.

Comentarii

comentariu

About the Author

-