Published On: joi, Mar 20th, 2014

CONTRABANDA CU TIGARI! Perchezitii la Braila

Share This
Tags

Ieri, in jurul orei 06:00, politistii de frontiera din cadrul Serviciilor Teritoriale ale Politiei de Frontiera Galati, Vaslui si Iasi, sub coordonarea procurorilor DIICOT au declansat o actiune de destructurare a unui grup infractional organizat, specializat in contrabanda, potrivit unui comunicat remis de Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.
35 de perchezitii domiciliare erau in desfasurare la ora emiterii comunicatului, in mai multe locatii de pe raza judetelor Galati, Braila, Vaslui si municipiul Bucuresti, fiind puse in aplicare mandate de audieri pentru 38 de persoane, potrivit aceluiasi comunicat.
Documentarea activitatii infractionale a fost realizata cu suportul de specialitate al Departamentului de Informatii si Protectie Interna, Serviciile de Informatii si Protectie Interna Galati si Braila.
Cercetarile in cauza continua, sub coordonarea procurorilor DIICOT la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati, la final urmand sa fie luate masurile legale necesare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-