Published On: Soare, Mar 9th, 2014

CF Braila zdrobita in Giulesti. Rapid Bucuresti – CF Braila 2-0 (5-2)

Share This
Tags

CF Braila netCF Braila a jucat sambata, 8 martie in deplasare in Giulesti acolo unde a intalnit echipa Rapid Bucuresti.

Fara vedetele Pancu si Daniel Nicolae giulestenii si-au incantat suporterii, fructificand toate marile sanse de gol pe care le-au avut.

Prima ocazie a Rapidului a fost in minutul 14 cand Madalin Martin a prins un sut de senzatie din afara careului iar mingea a oprit stalpul portii lui Comanescu, aproape de vinclu.

Trei minute mai tarziu brailenii au dat si ei replica. Ionescu a executat o lovitura libera, de la peste 20 de metri, dar mingea s-a dus de putin pe langa stalpul din dreapta portii lui Draghia.

In minutul 20 Tibi Balan a executat o lovitura liberta de la aproximativ 30 de metri si mingea s-a dus pe langa vinclul portii lui Comanescu. In minutul 29, Frunza a avut sansa sa deschida scorul insa Draghia a retinut mingea, ca doar 4 minute mai tarziu, rapidistii sa marcheze. Daniel Lung a reluat sub transversala, pe coltul scurt, in urma unei lovituri de colt, 1-0. Rapidistii au avut sansa sa mareasca diferenta, Martin a reluat spre poarta goala, dar fundasii brailenilor au respins. In minutul 44, dupa ce Frunza l-a tinut de tricou pe Martin, arbitri dicteaza penalty iar Doman executa fara emotii si marcheaza, 2-0.

La doar cateva minute dupa startul reprizei a doua, arbitrul indica din nou penalty dupa o centrare a lui Martin, de pe partea dreapta, Ciolacu suteaza in cotul lui Ignat si arbitrul dicteaza penalty. Emil Dica transforma lovitura de pedeapsa, iar tabela arata 3-0.

In faza imediat urmatoare brailenii reusesc sa marcheze primul gol al partidei, in minutul 54, Iordache trimite in coltul scurt, dupa o preluare in careu, 3-1.

Martin mareste diferenta in minutul 56, cu un sut de la 16 metri lateral dreapta pe coltul lung, 4-1. Zece minute mai tarziu, Portarul Comanescu a incercat sa-l dribleze pe Ciolacu, la un metru de linia propriei porti, dar atacantul Rapidului l-a deposedat si a trimis in poarta, 5-1. Tabela este inchisa de braileni in minutul 72 cand Ndigwe intra cu noroc in posesia balonului, dupa o respingere gresita a gilestenilor si suteaza imparabil la coltul lung, 5-2.

Dupa aceasta partida, CF Braila ramane pe locul 10 in clasament in timp ce adversara din aceasta etapa, Rapid Bucuresti se indreapta spre Liga 1, ocupand prima pozitie cu un total de 34 de puncte.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-