Published On: Soare, Mar 23rd, 2014

CF Braila tot mai departe de play-off. CF Braila – Rapid Suceava 0-0

cf braila - rapid suceavaSambata, pe stadionul Municipal din Braila echipa locala a primit vizita celor de la Rapid Suceava.

CF Braila a remizat in meciul de sambata avand un joc slab, si fiind tot mai departe de locurile de play-off. Cu toate ca dn minutul 38 brailenii au fost in superioritate, Vitu fiind eliminat dupa al doilea galben, echipa condusa de Alin Panzaru nu a reusit sa marcheze.

In fata a peste 400 de spectatori, brailenii nu au gasit drumul spre poarta sucevenilor, in repriza a doua oaspetii aparandu-se foarte bine, chiar si in inferioritate.

Jucatorii de la CF Braila au avut sansa de a deschide scorul in parte a doua a meciului insa Cazan a sutat in plasa laterala iar Neagoe a trimis putin pe langa vinclu in minutul 70 ca 14 minute mai tarziu, acelasi Neagoe sa nu nimereasca poarta de la 16 metri, sutul ducandu-se la cativa metri de coltul portii.

Cu toate ca fotbalistii condusi de Alin Panzaru lupta pentru a mai prinde un loc de play-off, brailenii sunt tot mai aproape de liga a III-a, acestia ocupand in acest moment locul 10 cu un total de 16 puncte.

Etapa viitoare, brailenii joaca in deplasare la Dunarea Galati, echipa care in momentul de fata ocupa ultima pozitie cu doar 11 puncte acumultate in acest sezon.

CF Braila: Leu – Petean, D. Ignat, V. Ivan, Necoara – Frunza (cpt.), Ochia, R. Neagoe, G. Iordache (Dima ’50) – D. Cazan, Ndigwe (Ad. Câmpeanu ’63)

Antrenor: Alin Pânzaru

Rapid Suceava: C. Pascal – D. Balan (cpt.), Vitu, Velescu, Semeghin – Bigu (Arotaritei ’60), Ferariu, Vl. Stanescu, Golofca (Cerlinca ’83) – Ionesi (M. Negru ’75), I. Plamada

Antrenor: Florin Cristescu.

Cartonase galbene: Ignat, Frunza; Balan, Vitu (2), Negru.

Eliminat Vitu (min. 38)

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-