Published On: vin, Mar 21st, 2014

Castrarea CHIMICA a pedofililor! Vezi aici cine a cerut asta in Parlament!

pedofilTema castrarii chimice a pedofililor va fi reluata in Parlament, dupa ce 27 de deputati si senatori PSD au initiat un proiect legislativ in acest sens. Castrarea nu este una ireversibila si va fi facuta doar dupa daca se obtine acceptul celui condamnat. Acesta beneficiaza de reducerea pedepsei daca este de acord cu castrarea chimica. Un proiect asemanator a fost respins in legislatura trecuta.

Pedofilii sau persoanele care au savarsit infractiuni urmate de moartea victimei pot fi castrati chimic, se arata intr-un proiect legislativ depus de 27 de deputati si senatori PSD. Cei care accepta si urmeaza acest tratament de castrare chimica vor beneficia de reducerea la jumatate a limitelor speciale ale pedepsei.

“Prin masura de siguranta propusa, si anume, castrarea chimica se intelege inhibarea pornirilor sexuale prin metode chimice a condamnatului gasit vinovat de abuz sexual asupra unui copil minor, in scopul prevenirii unei recidive. Castrarea chimica este reversibila si consta in administrarea unor medicamente ce reduc nivelul testosteronului, inhiband astfel dorintele sexuale, drept urmare, este redus libidoul si dispar fanteziile deviante ce duc la abuzul minorilor”, precizeaza initiatorii, care au dat exemplul altor tari care au adoptat astfel de legi.

Comentarii

comentariu

About the Author