Published On: mie, Mar 26th, 2014

Cand adevarul doare

Share This
Tags

Colega mea, Ana, a publicat o ancheta jurnalistica senzationala despre cum cei care conduc destinele handbalului feminin brailean isi bat joc de munca acestor fete care in fiecare zi maresc limita fizica si psihica pentru a multumi un public exigent. Acest public oricum plateste din bani publici munca acestor oameni minunati.

Ana arata ca atunci cand fetele noastre lasa sa le curga picaturi de transpiratie sau lacrimi ca un oras intreg sa fie mandru de performanta lor este inadmisibil ca un pampulici ca Gheorghe Stefan, asa-zis director executiv al clubului, sa-l doara la bascheti de faptul ca putea, daca ar fi vrut, sa le fie sprijin in meciul cu CSM Craiova si sa depuna in termen o contestatie care ne-ar fi adus doua puncte in plus si, invevitabil, locul trei.

Un sclav de doi lei, in slujba unui om care i-a acordat incredere, a facut sa pierdem locul trei. Iar el inca nu si-a dat demisia, ba mai mult, linge picioare de scaun cautand indurare. La cine? La mine? In nici un caz! Nimeni si nimic nu va opri Infobraila sa ceara o ancheta vasta despre ce a facut “domnul Stefan” la clubul HC Dunarea! Despre ce dracu a facut cu banii, despre contracte, despre mismasuri, despre aranjamente! Sunt sigur ca un astfel de “guvid” este numai bun pentru plasa DNA! Poate asa vor fi razbunate multe lacrimi provocate de un astfel de personaj zamislist din dorinta unora de a avea o marioneta. Poate ca intrebari simple vor rezolva aceasta problema, nu-i asa?!

Stiu ca adevarul doare. Se intampla tuturor asta. Sau ar trebui sa se intample! A trebuit ca o tanara jurnalista sa descopere buboiul copt de slugarnicia unor panarame – nu va fie cu suparare, dar “domnul Fane” intelege bine acest cuvant  – ca sa stim ca pierdem pe mana unora pe care ii platim din bani publici? Da!

L-am sunat pe “domnul Fane” in aceasta noapte si l-am intrebat daca isi da demisia. Mai mult, i-am spus  si ca regret ca nu m-am putut intalni cu el in timp ce se afla sub masa la “Continental”, dar am preferat in locul unui "sex oral" sa stau cu colegii mei mai tineri de la ziar! Stii, “domnule Fane”, prefer compania unor copii cu viitor, decat a unor cotei care pentru zece milioane de lei vechi sug orice acadea care le iese in cale! A unor fomisti care atunci cand au interes stiu regulamentul FRH din scoarta in scoarta, doar ca sa puna un antrenor sau altul. Acelasi regulament pe care l-au uitat cand a fost vorba de munca jucatoarelor aplaudate meci de meci la Polivalenta!

Mi-e scarba de tine, “domnule Stefan”. Dar nu atat incat sa nu fac tot ce pot eu, si ziarul pe care il conduc, sa arat adevarul despre tine si despre cei ca tine!

Comentarii

comentariu

About the Author