Published On: vin, Mar 21st, 2014

Bronz, argint iar asta se da lupta pentru aur. Pugilistii braileni medaliati la Cupa Romaniei

Share This
Tags

Cupa romaniei BOX (11)Dragos Ghionea este singurul pugilist care a ramas in lupta pentru medalia de aur la Cupa Romaniei. Acesta va urca astazi in ring unde il va intalni pe Mirel Jitaru de la SCM Bacau. Sportivul bacauan este mai experimentat decat Ghionea Dragos, fiind in anii anteriori, component al lotului national de juniori si castigator al Cupei Romaniei editia 2013.

Ceilalti doi sportivi braileni, Marian Visan si Marian Pita, la prima participare la o competitie oficiala pentru seniori, nu au reusit sa ii invinga pe adversarii lor mult mai experimentati.

Marian Visan a boxat cu dinamovistul Marcel Aradoaie si a fost declarat invins de cei trei arbitrii judecatori. Astfel, pugilistul de la CSM Braila a ramas doar cu medalia de bronz la Cupa Romaniei 2014, prima la care a participat in calitate de senior.

La categoria 69 kg, Marian Pita a boxat cu Irinel Olaru de la SCM Bacau. Dupa o prestatie modesta, acesta a fost declarat invins, decizia arbitrilor fiind de 2-1. Pita a pierdut in ring fara drept de apel si a ramas doar cu medalia de argint.

Participare la Cupa Romaniei pentru seniori de la Iasi a fost pentru Visan si Pita un bun test al nivelului competitional la care se afla in acest moment, dar si o buna pobilitate de a lucra la punctele care necesita mai multa atentie pentru viitoarele competitii.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-